fbpx

Οι Croco, έντονα οραματιστές, εργατικοί, δημιουργικοί.

θέλω να μάθω περισσότερα
 
Είμαστε μία μικρή ομάδα με μεγάλη αγάπη
για τη δημιουργία νέων έργων.
Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την κατασκευή
ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων,
την υποστήριξη αυτών καθώς και την προώθησή τους
στο διαδίκτυο.


Σήφης Κ.


Η σχέση μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε από σχετικά μικρή ηλικία.
Τον πρώτο μου υπολογιστή τον απέκτησα σε ηλικία 10 ετών.
Φυσικά το μόνο που έκανα στην αρχή ήταν να παίζω παιχνίδια αλλά πολύ σύντομα συνειδητοποίησα πως θα μου άρεσε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο της Πληροφορικής.
Λίγα χρόνια αργότερα, πέρασα στη σχολή «Εφαρμοσμένη Πληροφορική και Πολυμέσα» του Ηρακλείου Κρήτης.
Ένας τεράστιος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου με αμέτρητες προκλήσεις και δυνατότητες.
Ήμουν σίγουρος πια, πως το χόμπι μου θα γινόταν από τα φοιτητικά κιόλας χρόνια εργασία.
Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι αμέτρητες ώρες με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έπειτα κατά την διάρκεια της πρακτικής μου και με αφορμή κάποια εταιρικά projects ανακάλυψα των κόσμο των CMS.
Δούλεψα για καιρό με Joomla και Wordpress και με κάποια εξειδικευμένα CMS για e-shop (όπως Magento, OpenCart και Woocommerce).
Πλέον, με τα παραπάνω εφόδια και συνοδηγούς τη διάθεση για νέα οράματα και τη δημιουργικότητα συνεχίζω να κάνω αυτό που από παιδί αγαπώ και προσπαθώ να το αποτυπώνω στα έργα μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.Ειρήνη Λ.


Από παιδί αντιφατική.
Αγαπημένα μου μαθήματα στο σχολείο τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Λογοτεχνία.
Στο Λύκειο στην πρώτη θέση του μηχανογραφικού για τις πανελλήνιες βρέθηκε το τμήμα «Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Κάπως έτσι αυτή η αγάπη που είχα για τα μαθηματικά εξαπλώθηκε και κάλυψε και άλλους τομείς όπως την Πληροφορική και τον Προγραμματισμό που σε μεγάλο βαθμό συμπεριλάμβανε η σχολή.
Η ενασχόληση με τη Διπλωματική μου Εργασία «Το πέρασμα από τη «φυσική γλώσσα» στη «συμβολική γραφή» και αντίστροφα, μία έρευνα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου και πρωτοετείς φοιτητές της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. του Ε.Μ.Π.» ήταν η αφορμή να αντιληφθώ πως η καθημερινότητά μας και η ζωή μας είναι ένα πλέγμα από καθημερινές προκλήσεις και προβληματισμούς, που οδηγούν στην ανάγκη δημιουργίας μίας γλώσσας ώστε αρχικά να εκφραστούν και τέλος να λυθούν ή να φτάσουν κάπου, σε ένα σημείο αν όχι στο τέλος.
Αυτές οι γλώσσες μπορεί να είναι διάφορες όπως η φυσική μας γλώσσα, η καθομιλουμένη, τα μαθηματικά, η φυσική, ο προγραμματισμός. Για τη λύση προβλημάτων συχνά απαιτείται κάποια από αυτές ή συνδυασμός αυτών.
Με συνοδοιπόρους τις παραπάνω εκτιμήσεις και με αφορμή τη γνωριμία μου με τον Σήφη που ήταν καθοριστική για να μυηθώ στον κόσμο των CMS ξεκίνησα να αναλαμβάνω το περιεχόμενο και τα κείμενα σε διάφορα έργα μας, εκτός από το web development.
Βέβαιη πια, πως συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, νιώθω πολύ τυχερή που πλέον βάζω το χεράκι μου στη μαγική συνταγή της Croconet και χτίζουμε μέρα με τη μέρα όμορφα έργα στον κόσμο του διαδικτύου.


Τι λένε για εμάς

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓ.13 September 2021
ANTONIS STEFANAKIS17 February 2021
Antonis Stefanakis17 February 2021
Άριστη εξυπηρέτηση και δουλειά! Το site μας πολυ δυνατό και σύγχρονο!!! Α++++ (Translated by Google) Excellent service and work! Our site is very strong and modern !!! A ++++Angelo Platis10 January 2021
Δημιουργικότητα, φαντασία και άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε απαίτηση. Επαγγελματικό περιβάλλον και παράλληλα φιλικό. Γενικά άψογη συνεργασία.... (Translated by Google) Creativity, imagination and immediate response to any requirement. Professional environment and at the same time friendly. Generally perfect cooperation ....Ειρηνη Αρχαυλη16 December 2020
Φαντασία, δημιουργικότητα και επαγγελματισμός. Αψογοι. (Translated by Google) Imagination, creativity and professionalism. Flawless.Georgios Fandridis11 July 2020
Επαγγελματιες,γνώστες,οτι καλύτερο!!! (Translated by Google) Professionals, connoisseurs, the best !!!kostas tzagarakis4 June 2020
Δημιουργικότητα και επαγγελματισμός συνθετουν τις υπηρεσιες τους (Translated by Google) Creativity and professionalism compose their servicesKonstantinos Charakis4 June 2020
Lou Tou30 December 2019
smaroul20 December 2019
Dimitris Katrinis13 December 2019
kostis chatzidakis12 December 2019
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. (Translated by Google) Very good service. We were absolutely delighted.Βασιλης Γλυμακοπουλος12 December 2019
You cannot copy content of this page